Celebration Run - NEW LOCATION - KMART CROSSTOWN

Just for the hell of it, let's celebrate Saturday morning.  Several options for the newbies as well! All loops will start and end at K-Mart on Crosstown Drive.  DON'T GO TO DRAKE!

6:30 - 30 min
7:00 - 60 min

8:00 - 30 min

We'll need a leader for 8:00 cause soccer is early for me!

BE THERE!

New Orleans Race Weekend!!! Bring your beads!

Good luck to all the HNL NOLA Half Ironman participants!  Your hard work will pay off, get your minds right today.  For the rest of us mere mortals, we'll have a Saturday morning gathering.  There is a slight time shift and we need a leader for the 7:30 loop.  Here's the info:

6:00 - 30 min loop
6:30 - 50 min loop
7:30 - ???

I'm making my kids run the Huddleston Hustle at 8:00.  They'll be pulling a busted up three wheeled wagon which I'll be sitting in.....dragging a sack of Quikrete behind.  If anybody has one of those parachute things, I'll add it to the mix as well.  Should be fun!  


April Sunrise Tripe Loop Run

It's going to be little cold in the morning so dress appropriately.  We will have three loops, all at Drake.  Great place for those looking to get back at it.

6:30 - 30 min
7:00 - 30 min
7:30 - 30 min

Be there!


Back to the bottom lot! Drake!

Tomorrows run will start at Drake and consist of two 50 minute loops.  We should be able to park in our old spot at the bottom of the hill since the dredging is done. This will be a great warm up for the ruck later in the day.  If you’ve not seen it yet, scroll down and get all the info for a great event!

6:30 – 50 min

7:20 – 50 min

See you in the morning.